Om oss

Bakom Kryss.se hittar du om du går hela vägen i utvecklingen Dansk Krydsord ApS, som etablerades på hösten 2011.

Fundamentet i verksamheten består alltså vad Kryss.se beträffar i ett samarbete mellan korsordskonstruktörerna Hanne och Gert Reffelt och Marketing Partners Online Ltd, som har många års erfarenhet av utveckling av hemsidor och marknadsföring av dessa.

 

Visionen

Den avgörande och allt överskuggande drivkraften för oss alla är lusten att kontinuerligt utveckla Kryss.se, alla Sveriges korsordsentusiasters naturliga mötesplats på nätet.

Vi kommer att sträva efter att bli störst, utveckla oss löpande och inte minst att försäkra oss om att du inte ens överväger andra än oss när det handlar om korsord!

Vårt mål är därför att skapa ett korsordskosmos där korsord- och sifferpysselälskare kommer att sätta stort värde på att besöka vår sida och ge sig i kast med våra pyssel – varje dag.

Det är vår egen stora vurm och kärlek till korsord och klurigheter som är den allt överskuggande lockelsen för att nå detta mål.

Vi engagerar oss i det vi älskar mest – vilket alltid leder till det bästa resultatet.

 

Tävlingar och interaktivitet

Det är vår strävan att Kryss.se – förutom, givetvis, att tillhandahålla korsord och andra pyssel av högsta kvalitet – ska vara en hemsida/nätplats som lockar till deltagande i våra olika aktiviteter.

Här hittar du flera tävlingar i veckan, en aktiv Facebooksida … och vem vet – kanske vi också upprättar ett forum framöver….

 

Kontakta oss

Är du intresserad av att veta mera om oss, har du frågor, ris eller ros att komma med så tveka inte att kontakta oss. så kommer vi att höra av oss till dig snarast möjligt.

Välkommen till Kryss.se!