Korsord på engelska

Hello my friend – Do you speak english? Om svaret är ja (vilket det sannolikt är…)   – så kommer du säkert att gilla vår satsning på “engelska” kryss.

England har en lång korsordshistoria och en del varianter av crosswords som vi inte är så vana vid i Sverige. Vi satsar dock på samma format för de engelska kryssen här på Kryss.se som vi gör för de svenska – ett format som passar de flesta lösare.

Och om du söker fler kryss än du kan hitta här, så minns att det finns fler än 100 gratis korsord som ligger och väntar på dig i vår gratis korsordsapp.

Är du ytterligare språkintresserad, så missa inte att besöka våra andra korsordssidor med fokus på “främmande” språk! Vi har för närvarande kryss på engelska, tyska, franska och inom kort även spanska – förutom förstås svenska och danska kryss.

Right on!

Hitta fler kryss i appen

Vi får ständigt mail från lösare som är intresserade av ännu fler kryss – och och även om vi själva tycker att vi har ganska många att erbjuda här på sidan så hoppas vi förstås att alla är medvetna om att det i appen konstant finns hundratals kryss tillgängliga…det missar du väl  inte?

Gratis korsordsapp!
Hitta ännu fler gratis korsord!
4.7/5