Korsord på tyska

Sprechen Sie Deutsch? Om svaret är ja  – så tror vi att ni kan uppskatta våra kryss på tyska. Tillsammans med våra övriga kryss på andra språk än svenska har vi bestämt oss att satsa på även kryss på tyska språket – förhoppningsvis till glädje för korsordsentusiaster med intresse för kryss även på andra språk än svenska och danska.

Vill du ha tillgång till ännu fler kryss än du hittar här på sidan så finns det hundratals andra kryss att botanisera bland om du använder dig av vår gratis korsordsapp.

Och som sagt: Är du intresserad av kryss på andra språk, så missa inte att besöka våra övriga korsordssidor med kryss på “främmande” språk! Vi har för närvarande kryss på tyskaengelska, franska och spanska – förutom förstås svenska och danska kryss.

Och om du söker fler kryss än du kan hitta här, så minns att det finns fler än 100 gratis korsord som ligger och väntar på dig i vår gratis korsordsapp.

Hitta fler kryss i appen

Vi får ständigt mail från lösare som är intresserade av ännu fler kryss – och och även om vi själva tycker att vi har ganska många att erbjuda här på sidan så hoppas vi förstås att alla är medvetna om att det i appen konstant finns hundratals kryss tillgängliga…det missar du väl  inte?

Gratis korsordsapp!
Hitta ännu fler gratis korsord!
4.7/5